Partytent huren Hengelo

Wilt u graag een partytent huren Hengelo voor uw feest, evenement of bruiloft? Bij Horeca Verhuur Twente bent u aan het juiste adres voor de mooiste partytenten. Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende party- en feesttenten. Deze kunnen worden ingezet voor een tal van doeleinden, zoals de opening van uw nieuwe zaak, een bedrijfsjubileum of een willekeurig feest. Daarnaast is het al mogelijk om een partytent te huren voor kleinere gelegenheden, omdat we ook kleine partytenten tot onze beschikking hebben. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor bijbehoren zoals een tentvloer of feestbenodigdheden die uw feest of evenement compleet maken.

Partytent huren Hengelo bij Horeca Verhuur Twente

De aanschaf van een partytent Hengelo kan aardig wat kosten. Wanneer u de partytent maar één keer nodig heeft is het jammer om zo’n investering te doen. Naast dat het u een besparing oplevert heeft u er ook geen werk aan. Horeca Verhuur Twente zet de partytent namelijk voor u op en breekt deze ook weer voor u af. Daarnaast kunnen wij u eventueel ook voorzien in de gehele catering voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum. Uw gasten worden voorzien van de heerlijkste hapjes.

Partytent huren Hengelo

Luxe inrichting van een partytent in Hengelo

Meer informatie over partytent huren Hengelo?

Heeft u interesse in het huren van een partytent in Hengelo of omgeving? Wij zorgen ervoor dat u uw handen vrij heeft bij de organisatie van uw feest. Wilt u meer informatie over partytent huren in Hengelo? Neem vrijblijvend contact met ons op via onze telefoonnummer 053-4281482 of vul ons contactformulier in. Bekijk hier de prijslijst voor de prijzen van onze partytenten, pagodetenten of aluminium frame partytenten.

Vragen? Neem contact op!
.